Fatih İlkokulu

WEB https://malatyafatihilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Adres Zafer Mah. Mehmet Buyruk Cad. Merzeci Sok. Merkez/MALATYA
VİZYON : Eğitim ve öğretim kalitesi ile Türkiye’de tanınmış ve ilk sıralarda tercih edilen; takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen bir lise olmaktır.
MİSYON : Türkiye Cumhuriyeti (temel ilkeleri veya temel değerlerine bağlı)ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş, laik, demokratik, katılımcı, yaratıcı, bilimsel bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim-öğretim ile hem üst öğretim kurumuna, hem de toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2016 ilkokullar badminton il birinciliği

Saatler : 07:30 12:20
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Ulaşım belediye ve yerel taşıma şirketleri tarafından sürekli olarak sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz ilçe merkezinde olup,il merkezine olan uzaklığı 1 km´dir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup,il merkezine olan uzaklığı 1 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :